پیــراشکـی مــرغ

مواد مورد نیاز

کره: 40 گرم

خامه: نصف فنجان

سیر له شده: دو جبه

آب مرغ: نصف فنجان

ورقه خمیر پفی: دو عدد

سرکه سفید: نصف فنجان

تخم‌مرغ هم زده: یک عدد

آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده: 200 گرم

مرغ (فیله سینه) در برش‌های درشت: 450 گرم

طرز تهیه:

فر را از قبل آماده کرده تا به آرامی گرم شود. کره را در یک تابه آب کرده و به آن تره فرنگی و سیر افزوده تا کاملا سرخ شده و تره فرنگی نرم و ترد شود و به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. ابتدا مخلوط سرکه، آرد ذرت و سپس آب مرغ و خامه را به آن بیافزایید و آنقدر گرما دهید تا مخلوط در حد جوش در آید حال دما را کاهش داده تا از حالت جوش خارج شود.

درپوش تابه را به مدت پنج دقیقه برداشته و محتویات را روی یک سینی بریزید و به مدت ده دقیقه آن را خنک نگه دارید. هر یک از ورقه‌های خمیر را به نصف تقسیم کرده و آنها را طوری در داخل سینی قرار دهید که تقریبا به فاصله یک سانتی‌متر از همدیگر قرار گیرند. اطراف لبه‌های خمیر را با فرچه به تخم‌مرغ آغشته کنید. سپس ورقه‌های خمیر را که محتویات بر روی آن است، با بخش دیگر خمیر بپوشانید تا کاملا بسته شود. دو برش در بالای هر یک از بسته‌ها ایجاد کرده و تخم‌مرغ را در تمام سطوح آن بریزید. سرانجام در داخل فر داغ گذاشته و اجازه دهید به آرامی پخته شود، (حدود 15 دقیقه) و کاملا به رنگ قهوه‌ای در بیاید
/ 0 نظر / 5 بازدید